Hur man tar bort en bränslepump i en 1997 Mercury Grand Marquis

Ta bränslepumpen i en Mercury Grand Marquis kan vara knepigt eftersom tanken sitter under bilen och har en avlång form. När banden är bort och ur vägen, kommer bränsletanken komma rakt ner. Du kan ta bränslepumpen ur bensintanken lättare när tanken är på plats och du har svängrum att dra pumpen ur toppen av tanken. Saker du behöver
Jacks (2) katalog Stoppklossar (2) katalog skiftnyckeln
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Channel låser
Hammer ( tillval) katalog platt skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven för att komma åt motorrummet. Koppla bort minuspolen från batteriet.
2

Leta avtappningspluggen vid botten av bränsletanken. Öppna avtappningspluggen med en skiftnyckel. Tillåt allt bränsle rinna ned i en stor tråget. Dra ut kontakten när tanken töms.
3

Höj den bakre änden av fordonet genom att placera en domkraft under förarsidan bakdörr. Det finns en indragen plats som är stagade för vikten av bilen. Blockera framhjulen att se till att bilen rullar inte samtidigt lyfts. Aktivera parkeringsbromsen.
4

Placera en andra jack under bränsletanken för att förhindra att tanken från att falla till marken när banden tas bort. Se till att uttaget är i mitten av tanken.
5

Unbolt två remmar med en hylsnyckel. Placera remmarna ur vägen när de tas bort.
6

Rest tanken på domkraften. Sänk tanken nog att komma till bränsleledningar och elektriska ledningar. Separera bränsleledningen från toppen av tanken genom att dra flikarna sedan dra bort från rörledningen som håller linan på plats. Lossa de elektriska ledningarna från tanken genom att trycka ned låsfliken på kontakten och dra bort från den anslutande sele.
7

Skjut tanken ut från bilens undersida. Sänk bilen tills du är redo att installera tanken.
8

skruva av hatten på toppen av gastank med en moturs rörelse med hjälp av en stor uppsättning kanal lås. Placera locket åt sidan och kassera O-ringen.
9

Lyft upp på bränslepumpen församlingen att dra ut den ur tanken. Du kan behöva luta enheten för att dra ut den bekvämt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125795.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.