Hur man byter en strålkastare på en 1994 Lincoln Town Car

När en strålkastarlampa brinner ut på 1994 Lincoln Town Car, bör du byta ut den direkt. Om dina strålkastare inte fungerar korrekt, är ditt synfält minskas vid körning i svagt ljus. 1994 Lincoln Town Car använder en halogenlampa i pannlampan. De strålkastare lökar är åtkomliga inifrån motorrummet och behöver inga verktyg för att förändra. Köp dina reservlampor på en Biltema eller Lincoln återförsäljare. Instruktioner
1

Lyft huven på din Town Car. Nå ner i utrymmet mellan den främre delen av bilen och kylaren stöd i motorrummet för att ta tag i glödlampan.
2

Vrid låsringen ¼ varv moturs för att ta bort det från glödlampan. Dra glödlampan fri från strålkastare montering genom att dra den rakt bakåt och ut ur församlingen.
3

Lossa kablaget från glödlampan genom att dra den rakt bakåt och utanför kontakten. Anslut ledningsnätet till ersättning lampan genom att trycka den rakt på plats.
4

Sätt i den nya glödlampan rakt in i pannlampan. Var försiktig för att undvika att vrida eller vrida lampan när du installerar det.
5

Fäst låsringen till glödlampan och fäst den på plats genom att vrida den ¼ varv medurs tills den låses ställning.
6

Upprepa processen på andra sidan stänger då huven på din bil. Testa dina strålkastare för att vara säker på att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125793.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.