Hur man återställer Tire ljus på en 2005 Toyota Solaris

Däcket ljus på en 2005 Toyota Solaris tänds när däcktrycket är för lågt. En sensor i ventilskaftet av däcket övervakar däcktrycket. När däcktrycket är utanför specifikationen och kan innebära ett däck blow-out risk från över eller under inflationen, kommer däcket sensor ljus tänds. Vid denna punkt, kommer du behöver rätta däcktrycket för att få ljuset på Solaris s streck för att gå ut. När däcktrycket är tillbaka till rätt pounds per square inch, kommer ljuset återställs. Saker du behöver
Luftkompressor med ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Lossa spindeln i dina däck.
2

Placera luften munstycket och ringtryckmätaren på din kompressor över ventilspindeln och tryck mätaren in i skaftet. Den ringtryckmätaren kommer att berätta vad det aktuella trycket är inuti däcket. Genom att trycka halvvägs in i ventilskaftet kan tillåta luft att strömma ut för att sänka lufttrycket. Genom att göra en komplett och fullständig tätning på ventilskaftet, kan du öka trycket i däcket.
3

Justera trycket i däcket med kompressor. Det korrekta trycket av däcket bör stämplas på den inre kanten av förarens sidodörr. Dock är max tryck att däcket kan hålla tryckt på däcksidan under "MAX PSI."
4

Skruva ventilkåpan tillbaka på ventilspindeln när du har korrigerat däcktrycket . Vänta sedan däcket ljus för att återställa. Med rätt däcktryck det kommer automatiskt att återställas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125787.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.