Hur man byter strålkastaren på en 1998 Jeep Wrangler

När du kör i svagt ljus eller dåligt väder, dina strålkastare ger synlighet för dig och andra på vägen. De 1998 Wrangler strålkastarna är en full-ljus montering istället för ett glödlampsbyte. Du kan köpa enheten från en Jeep återförsäljare och ersätta det på några minuter. Saker du behöver
Wrench
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från terminalen med hjälp av en skiftnyckel. Flytta kabeln bortsett från batteriet.
2

Ta bort skruvarna som håller strålkastaren bezel med en stjärnskruvmejsel. Dra strålkastaren bezel rakt av infällda strålkastare området. Ta bort skruvarna som håller fast låsringen med en stjärnskruvmejsel och ta bort låsringen.
3

Luta strålkastare församling framåt och strömkabeln kopplas bort från bakom aggregatet. Selen kommer att dra rakt ut ur kopplingen. Släng den gamla strålkastaren.
4

Anslut ledningsnätet till baksidan av det nya strålkastare montering och placera ljuset på plats. Byt ut låsringen och säkra skruvarna som låser den på plats. Byt strålkastare bezel och fäst den med skruvarna. Upprepa processen för den motsatta sidan.
5

Anslut den negativa batterikabeln och dra åt med en skiftnyckel. Testa dina strålkastare för att se till att de fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125762.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.