Hur låser jag upp min Honda bilstereo?

Stereoapparater i de flesta Honda fordon är utrustade med en anti-stöld radio kod. Om din bil batteri dör, är radion kopplas bort eller batteriet kopplas bort, måste du ange stöldskydd radio kod i stereon innan det kommer att fungera igen. Om stereon är låst, prova ett par metoder för att låsa upp stereon. Saker du behöver
Vehicle
Radio upplåsningskod
Internet Business Vehicle Identification Number
Radio serienummer Review Din telefonnummer och postnummer på fil med återförsäljare
Visa fler instruktioner hotell med Anti-Theft kort
1

Hitta anti-stöld-kort som utfärdats med ditt fordon. Kortet är ungefär lika stort som ett kreditkort och brukar säga "Anti-Theft Radio identitetskort." Det kommer att komma med två klistermärken med två uppsättningar siffror. Det är oftast placerad inuti handskfacket.
2

Leta stereo upplåsningskod på klistermärken. Koden är en uppsättning siffror som är fem siffror. Den andra uppsättningen av siffror och bokstäver är serienumret för din stereo.
3

Vrid tändningsnyckeln i bilen till den. "Kod" ska visa på din Honda stereon när tändningen är på.
4

Använd "Tune" ratten på stereon för att komma in i anti-stöld radio kod. Vrid ratten för att bläddra igenom numren. Tryck på knappen när du är på rätt nummer. Detta antal kommer att låsa in, och sedan kan du skriva in det andra numret och så vidare. De flesta modeller kräver endast de fyra första siffrorna i ditt stöldskydd kod. När du har dem in, ska radion slås på.
5

Se till att du sätter in rätt kod. Om du sätter in en felaktig kod fler än tre gånger, kommer stereon låser dig i 24 timmar. Addera Utan Stöldskydd kort
6

Gå till Hondas Radio och Navigation Codes webbplats om du inte kan hitta din stöldskydd card radio identifiering. Klicka på "Fortsätt" för att komma till första sidan.
7

Ange din Vehicle Identification Number eller VIN när det efterfrågas. VIN är 17 siffror och finns längst ner på vindrutan på förarsidan.
8

Klicka på "Fortsätt" och följ uppmaningen att ange ditt telefonnummer och postnummer. Du måste ange telefonnummer och postnummer som finns på fil med återförsäljaren. Om du inte har ändrat dem, är informationen på samma sätt som när du köpte bilen.
9

Välj "Fortsätt" och gå vidare till sidan för att skriva in din radio serienummer. På 2001 och senare fordon, kan du hitta ditt serienummer genom att trycka och hålla siffrorna "1" och "6" på stereon när bilen är avstängd. Slå på stereon på och titta för två uppsättningar siffror. Skärmen växlar mellan en uppsättning siffror och andra. Varje nummer kommer att börja med en bokstav. Oroa dig inte om brevet och skriv ner båda uppsättningar siffror. Det är ditt serienummer. För modeller tidigare än 2001, kommer du att få serienumret på baksidan av stereon. Om du inte vet hur man ska ta stereo ut, måste du ta din bil till en återförsäljare.
10

Ange radions serienummer när du tillfrågas. När du har angett rätt information, kommer Honda att förse dig med din radio upplåsningskod. Ange den enligt anvisningarna i det första avsnittet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125710.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.