Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Cavalier

Det mest uppenbara sättet att förbättra gas körsträcka på en Chevy Cavalier - eller ett fordon för den delen - är att förbättra dina körvanor. Dessa inkluderar vistas inom skyltad hastighet och kombinera ärenden. Nästa sätt är att serva din Cavalier på en regelbunden basis. Slutligen, kan du lägga till eftermarknaden delar till din bil särskilt utformade för att förbättra bilens prestanda och gas körsträcka. Instruktioner
1

Installera en uppgraderad och prestanda med en utökad avgassystemet för att ersätta lager utrustning. Dessa nya system förbättrar avgasflödet med rör som är bredare och rakare. Förbättrad avgaser förbättrar gas körsträcka på en bil.
2

Installera en uppgraderad luftfilter. Dessa luftfilter förbättra gas körsträcka och är konstruerade för att hålla för livstid av bilen. De finns på bildelar butiker och på nätet. De är i allmänhet dubbelt så dyr som en vanlig luftfilter, vanligtvis i $ 40 intervall, men väl värt det när man betänker de flesta luftfilter behöver bytas en gång om året. Den frekvens med vilken du ersätter en standard luftfilter beror på hur många miles du kör och villkoret för din bil.
3

Installera en ny och förbättrad kit luftintag att ersätta din gamla luft rutan och filtrera. Dessa kit tillåter luft att strömma in i motorn snabbare än lager luft lådor, vilket också förbättrar din gas körsträcka.
4

Köp nya däck som har radiella mönster för bättre gas körsträcka genom att minska rullmotståndet. Rullmotståndet är också minskas genom att placera större diameter däck på bakhjulen. Kontrollera däckens tillverkarens specifikationer för maximalt däcktryck. Kontrollera att dina däck har rätt tryck i alla lägen.
5

Tune upp din Chevy Cavalier som behövs. Berätta din mekaniker för att leta efter förorenade bränslespridare och kontrollera tändstiften. En Chevy Cavalier bör ställas upp var 60.000 till 100.000 miles, beroende på ålder på bilen. Äldre bilar måste trimmas upp oftare.
6

Ta din Chevy Cavalier till en mekaniker för en bromsundersökning. Bromsar som binder eller hålla lägre gas körsträcka.
7

Kontrollera att oljan är ren och har det förändrats enligt körsträcka anvisningarna i Cavalier bruksanvisning. Cavaliers bör ha ett oljebyte var 3000 miles.
8

Använd nivå av bränsle oktan rekommenderas i instruktionsboken. Chevrolet Cavaliers fungerar väl på vanlig blyfri bränsle (87 oktan) när de stämde upp och köra ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125691.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.