Hur man öppnar huven på en 2003 Dodge Neon

När du arbetar på din egen bil , de flesta av de uppgifter du behöver för att utföra kräva att få under huven för en sak eller en annan . Men om du inte kan lista ut hur man öppnar huven till att börja med , kan en enkel uppgift att få en mycket mer frustrerande . På en 2003 Dodge Neon är huvfäste inte det lättaste att hitta , men det hjälper att veta var du ska leta . Instruktioner
1

Öppna dörren och leta reda på spärren till pop huven på förarsidan av instrumentbrädan . Dra i handtaget och huven kommer pop öppna bara något .
2

Ta läppen av den i mitten av huven och lyft upp den tills den låses på plats . Det kan ta lite kraft att göra detta , beroende på mängden av korrosion på spärren . Huven kommer endast vara öppen om 2-3 inches , men kommer att stanna på plats så att du kan komma åt spärren .
3

Reach inuti gapet mellan huven och stötfångaren med vänster hand och känsla runt för huven spärren , som är precis till vänster från centrum av huven. Om du måste , böja sig och titta igenom gapet att hitta spärren handtaget , vilket har en stor platt avsnitt om det syftar till att hålla en hand .
4

Dra upp huvfäste med din vänster hand och sedan lyft upp huven resten av vägen med den andra handen . Dra ut fläkten prop och ställa den i spåret i huven för att hålla den på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125685.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.