Hur man förvarar diesel Korrekt

När du hanterar någon typ av bränsle, såsom dieselbränsle, bör säkerheten kommer alltid först. Du måste förstå de eventuella säkerhetsrisker diesel, och du bör veta hur man korrekt att lagra den. Korrekt förvaring av dieselolja kommer att hindra den från att bli förorenat och kommer att hålla människor och djur säkra från skada. Saker du behöver
Permanenta lagringstankar
Visa fler instruktioner
1

Store diesel i fasta lagertankar. Se till att tankarna är tillräckligt stora för att lagra ditt bränsle, och att tankarna inte har en galvaniserad beläggning eftersom diesel löser denna beläggning.
2

Store ditt dieselbränsle vid rumstemperatur när det är möjligt . Ta reda på din bränslets grumlingspunkt, vilket är när bränslet utvecklar vaxkristaller, inte låta det passera genom cisterner och in i din maskin eller ett fordon. Vet den lägsta temperaturen som ditt lagringsutrymme kan sjunka till, och se till att du bara lagra bränsle där som har en grumlingspunkt minst 10 grader lägre än den lägsta temperatur.
3

Håll toppar av lagringstankar klara av smuts, skräp och vatten. Kontrollera också att insidan av lagringstankar noggrant rengjorda innan dieselbränsle i dem, särskilt om de tankarna tidigare lagrade bensin.
4

Rengör lagringstankar två gånger om året. Töm ut all diesel och rengör tankarna. Använd ren diesel för att skölja ut löst sediment från tankarna, instruerar grunder underhåll hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125683.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.