Hur vill kolla en bil för stormskador

Stormskador kan ta ut sin rätt på ett fordon. Häftiga regn, översvämningar och fallande skräp kan orsaka betydande skador som inte alltid är synliga för blotta ögat. Det kan ta en närmare inspektion för att avgöra din bil har äventyrats på grund av dåligt väder. Om du misstänker att din bil har lidit skada av en storm, eller om du är shopping för begagnade bilar, det finns några varningssignaler som kan bedömas. En professionell bilmekaniker kan vara nödvändigt att bestämma den exakta problemet och uppskatta mängden skador på fordonet, men de flesta bilägare eller köpare kan utöva tillsyn över sina own.Many intet ont anande konsumenter utsätts för att köpa bilar som har lidit tidigare stormskador. Oetiskt säljare kan köpa skadade bilar billigt och dölja de problem som tillfälligt lämnar den nya ägaren att betala notan för de kostsamma reparationer på vägen. Saker du behöver
Ficklampa
Notebook
Kamera
Visa fler instruktioner
1

Walk runt utsidan av fordonet och ta del av alla skador som som bucklor flisas, färg eller trasiga delar på utsidan av fordonet. Var noga med att kontrollera däcken, fönster och skärmar samt. Skriv ner några märkbara skador på fordonet, om du tar anteckningar för dina egna försäkringar, ta bilder på skador eller problem
2

Kontrollera inne i fordonet och ta del av alla dofter som kan uppstå. från vattenskador, mögel eller mögel. Använd din ficklampa för att noga inspektera under golvmattor, bakom och under sätena. Titta noga på de mindre uppenbara platser som sidorna av instrumentpanelen, innanför den utvikbara baksätet, interiören taket och bakluckan området. Dofter, sprickor eller fläckar tyg indikerar ofta vattenskador.
3

Öppna huven på bilen och leta efter tecken på skador. Rostiga eller synbart skadade delar är en indikator på vattenskador. Vänd bilen och kontrollera växlarna och nödbromsen och alla elektroniska funktioner.
4

Ta det för en omfattande provkörning om du funderar på att köpa. Kör vid olika hastigheter för att säkerställa att fordonet kör bra i olika hastigheter och växlar. Lyssna och titta efter tecken och ljud av skador. Skakningar, slipning, skrikande eller instrumentbrädan varningslampor under din provkörning är en tydlig indikation på ett problem.
5

Diskutera din lista över problem med bilförsäljare om du fortfarande är intresserad av att köpa bilen. Be om ett fordon historia rapport på fordonet du funderar på att köpa och fråga om det använda bilen köptes.
6

diskutera frågorna med ditt försäkringsbolag om du misstänker att din egen bil har skador som resultera i en storm. Följ deras instruktioner för att få uppskattningar och reparationer innan du försöker lösa problemet på egen hand.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125667.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.