Hur figur Ratio växel

Automobiles har normalt en av två typer av transmissioner: manuella och automatiska. Oavsett vilken typ din bil har, de båda fungerar på samma sätt: de innehåller ett antal olika uppsättningar utväxling som kan ändras för att möjliggöra ett brett spektrum av hastigheter. Bob Mehlhoff, en författare för Chevy High Performance, säger att "en bil använder utväxling i både transmission och drivaxeln att multiplicera strömmen. De två nyckeltal multipliceras samman lika med slutlig utväxling. "Instruktioner
1

Öppna en miniräknare utväxlingsförhållande, såsom den som tillhandahålls av" The Grimm jeeper "(en länk finns i avsnittet Referenser).
2

Välj överföring alternativ som matchar ditt fordon. Om din inte finns kan du skriva in dina egna siffror, om du vet växlarna i din sändning. Se till att notera om ditt fordon har en omvandlare låsning vridmoment.
3

Välj lämplig överföring fallet. Om din inte är listad, kan du skriva din egen information som du gjorde i föregående steg.
4

Ange din under körinformation, eller lämna det som "ingen" om din bil inte användning under bilfärd. Återigen, om tillämpligt, ange din egen information om ditt system inte är noterat.
5

Ange din axel utväxling. Det finns ingen rullgardinsmeny, så skriv in din ratio, eftersom formuläret godkänner valfritt antal deltagare.
6

Välj bilens däck storlek och skriv in det (antingen inches eller metriska). För den mest exakta förhållandet beräkning, bör du mäta däcken själv, eftersom däck mätningar är oftast av med bråkdelar av en tum.
7

Skräddarsy både varvtal och hastighet i formuläret längst ned på sidan.
8

Hit beräkna knappen när du är klar för att få rätt utväxling för ditt fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125665.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.