Hur man bibehåller Mats gummigolv

Den huvudsakliga användningen av gummi golv Mats är att skydda andra ytor från att bli färgade och smutsiga. Gummi golvmattor är särskilt vanligt i bilar där lera, salt, tjära och andra oönskade material tenderar att samla efter att få på dina skor. Mattorna hjälper också till att förhindra att ytan under dem från att bli slitna. Förutom att vara slitstark och smutsavstötande, är ett annat plus att rengöra gummimattor golvet är inte svårt. Saker du behöver
trädgårdsslang
makt bricka
Vatten
Tvättmedel
Skurborste
Linolja
Gummi skydda produkter
Visa fler instruktioner

1

Placera din gummi golvmattor på en plan yta utanför.
2

Ta bort smuts och skräp med en trädgårdsslang eller högtryckstvätt. Vänd mattan över, och skölj bort botten samt.
3

Rengör båda sidor av mattan med vatten, ett rengöringsmedel och en skurborste. Skölj av mattan med klart vatten. Skaka vattnet utanför mattan, och låt det torka.
4

Look för att se om det finns några fläckar eller oönskade envisa material kvar på mattan. En gemensam fläck på mattor bil golvet är från tjära. Ta bort tjära genom att täcka den med en riklig dos av linolja. Låt oljan dra in under 15 minuter. Blot ut det med en fuktig trasa och skölj bort mattan. Skaka vattnet utanför mattan, och låt det torka.
5

Skydda din matta genom att spraya med en kommersiell gummi skyddar produkten, som finns på vissa butiker auto utbudet och järnaffärer.

6

Arbeta skydda produkten i gummi med rena trasor. Torka mattan ut för att få en fin glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125662.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.