Hur man använder en VIN-nummer om du vill kolla Reparationer

När du köper en begagnad bil, är en faktor att beakta bilens historia reparationer. Du kan be säljaren om sådan information, men du kan också kontrollera bilens historia med hjälp av fordonets identifieringsnummer (VIN) för att få en rapport från en VIN-check webbplats som Samarins.com eller Is-It-a-citron. com. Rapporten kan inte lista varje reparation, men den samlar in information i samband med VIN som kan visa om fordonet var i en olycka eller har översvämningsskador, resultaten av utsläpp prov, om vägmätaren har rullats tillbaka och andra detaljer. Instruktioner
1

Få VIN från fordonet. För alla bilar tillverkade efter 1981, är det VIN en serie av 17 siffror och bokstäver, som vanligtvis finns på förarens dörrposten eller instrumentbräda. Om det är på instrumentbrädan, kan du visa VIN genom vindrutan. Andra platser kan även den främre av motorblocket eller främre änden av bilens ram. Du kan behöva en ficklampa för att bättre se hur många. Om du inte hittar VIN på fordonet, kan du finna det noterat på den titeln och registrering.
2

Anteckna VIN. Verifiera siffror och bokstäver, som en "0" kan se ut som en "O" eller "2" kan se ut som ett "Z" Addera 3

Ange VIN i sökrutan av en VIN-sökning webbplats. Några exempel på dessa platser är Samarins.com, Is-It-a-Lemon.com och Carfax.com. För avgifter från $ 24,99 till $ 34,99 för ett fordon (som av 2010), kommer dessa platser ge en heltäckande historia av fordonets reparationer, olyckor, typer av användning (t.ex. kommersiell användning som en taxi), panträtter och översvämningsskador.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125643.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.