Hur man byter en Saab Trunk Strut

Huven och stöttor bålen på din Saab är lätt att ta för givet - tills de rasa på huvudet, är det. När stagen misslyckas, kanske du tror att den enda lösningen är att kila något som ett basebollträ mellan stam och bakluckan för att hålla den upp. Ännu bättre, ersätta de gamla stammen fjäderben med nya och åtgärda problemet helt. Byte av trunk struts på en Saab är så lätt, kan en apa göra förmodligen det. Saker du behöver
basebollträ eller andra robusta prop Tänger sortimentet Nyhet trunk struts
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan och stöd den med ett basebollträ eller något annat som är lång och robust nog att stödja det medan du byter huva struts.
2

Ta bort C-klippet som håller stammen strut till stammen själv och sedan pop stöttan off av monteringsplåten bollen. Använd en tång nål näsa om det är svårt att ta bort klämman med fingrarna. Ställ klippet någonstans där du inte kommer att tappa bort och förlora det.
3

Ta bort clipset som håller staget till stammen med tång eller fingrarna. Ställ klippet åt sidan.
4

Installera de nya stammen stagen genom att trycka på staget på plats och installera C-klämman som håller den till bagageluckan. Därefter installerar klippet som håller den till stammen själv. Stäng bagageluckan för att se till att den stängs helt och att stagen inte stör något på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125633.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.