Hur man byter Dodge Durango Kombiinstrument

The Durango är en populär SUV från Dodge som kombinerar robust vackra utseende med massor av praktiska, tack vare sin generösa storlek och innermått. Den Durango är också en stor second hand köp på begagnade bilar. Precis som alla äldre fordon, men kan Durango drabbas av en mängd problem, varav en är en felaktigt fungerande kombiinstrumentet. Du kan ersätta denna del lätt, men med rätt verktyg och förhållningssätt. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Nytt kombiinstrument
Visa fler instruktioner
1

Dra instrumentpanelen trimma bort de clips som håller den på och dra den bort från instrumentbrädan. Grepp det på båda sidor och dra försiktigt bort det. Det ska bara lossna.
2

Ta bort de tre skruvarna som håller nedre kåpan instrumentpanelen till instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel. Dra försiktigt det undre instrumentpanelen bort från instrumentbrädan.
3

Koppla bort kabeln som går från växelspaken till läge lamporna växellådan indikator i instrumentpanelen. Denna kabel ska vara tillgänglig när du har tagit bort den nedre streck täcker.
4

Skruva loss de fyra skruvarna som håller instrumentpanelen på instrumentbrädan. Dra försiktigt ut kombiinstrumentet från instrumentpanelen, så att du inte repar eller skadar plasten ansiktet.
5

Installera det nya kombiinstrumentet genom att försiktigt skjuta det tillbaka i instrumentbrädan. Med skruvmejseln, dit de fyra skruvarna som håller klustret till instrumentbrädan och dra åt dem.
6

Sätt tillbaka kabeln som går till växelväljaren. Montera den nedre instrumentpanelen med skruvarna som håller den på plats på den nedre kanten. Skjut instrumentet mätaren trim igen genom att trycka den tillbaka över klippen, se till att den är installerad rak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125612.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.