Hur man installerar en drivrem i en Ford Taurus

Installera en ny rem på din Ford Taurus kan lösa en hel del problem på din bil. Om du har en rem som slirar och väsnas, är det en indikation på att bandet så småningom kan misslyckas eller gå sönder. Den serpentin, eller drivremmen har ett stort jobb eftersom det har att vända alla de tillbehör pumparna på din motor. Om bältet inte fungerar, kan det orsaka generatorn att inte ladda batteriet fullt, leda till att styrningen fungerar ineffektivt och försämrar kylningen förmåga vattenpumpen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Leta serpentin remspännaren på framsidan av motorn. Placera en hylsa och spärrskaft på bulten i mitten av remskivan och vrid handtaget medurs för att släppa spänningen på det.
2

Skjut serpentin bälte över de tillbehör remskivorna på framsidan av motorn , se till att bältet följer den rätta vägen över remskivorna. Om bältet är installerat fel, vattenpumpen, kan generatorn och servopumpen vända bakåt skada tillbehören och låta motorn till över värme. Addera 3

Lossa remspännaren långsamt låta spännaren att dra åt bältet när det släpps. Låt inte spännaren att snäppa tillbaka på bältet. Den plötsliga kick av spännaren kan skada fjädern eller mekanism som skulle kunna resultera i att behöva byta ut spännaren.
4

Starta motorn och visuellt kontrollera att bältet löper sant över remskivorna. Lyssna efter eventuella gnisslande också. Kontrollera din mätare för att kontrollera att generatorn laddar och vattentemperaturen är inom rätt gränser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125603.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.