Hemlagad Vindruta avisning

Vinter väder ger snö och släde rider till glädje för barn i alla åldrar. Det ger också snöstormar, underkylt regn och isiga vägar till bestörtningen av bilister. Det finns massor av konsumentprodukter på marknaden idag som säkrar fordon mot dåligt väder, särskilt avisningsmedel som används för att ta bort is och snö från vindrutor. Välja en viss avisningsmedel kan vara förvirrande, för att inte tala dyra. Följ dessa riktlinjer för att göra din egen vindrutan avisningsmedel som kan vara ett lönsamt alternativ till en dyrare, köpta produkten. Olika applikationer

Tomma sprayar rengöringsmedel flaskor kan fyllas med de-isigare vätska och appliceras direkt på snö och is på vindrutan. Vänta några minuter innan du kör vindrutetorkarna eller använda en isskrapa, men du bör se ganska omedelbara resultat. Förare kan också spraya avisningsmedel på vindrutan innan en storm för att förhindra frysning och isbildning.

Annan tillämpning är att lägga avisningsmedel direkt till din bils vindruta spolarvätska. Detta kommer inte bara effektivt bort is och snö från vindrutan, det också kommer att förhindra torkarblad linjer från frysning i extremt kall väderlek.
Hemgjord rättsmedel

En viktig ingrediens till en hemmagjord avisningsmedel är isopropylalkohol, mer känd som tvättsprit. Den har en stark lukt och är färglös samt brandfarlig, så hålla sig borta från barn. Tvättsprit är relativt icke-toxiska och i stor utsträckning som ett lösningsmedel och rengöringsvätska. Läs etiketten för säkerhetsåtgärder.

Annan vanlig ingrediens för avisningsmedel är ättika. Dess främsta beståndsdel är ättiksyra, som kommer från jäsning av etanol. Det finns flera typer av vinäger samt partitur av ansökningar om dess användningsområden förutom matlagning och matlagning. Addera ditt recept att använda alkohol

Blanda en del vatten till två delar tvättsprit. Lägg även till diskmedel till blandningen, en tesked per tre koppar blandningen. Applicera rikligt på glaset med en sprayflaska. Dessutom anser hälla en eller två koppar tvättsprit direkt i din befintliga torkare spolarvätska. Detta kommer att bidra till fortsatt användning av spolarvätska under hela vintern körförhållanden.
Recept Använda Vinäger

Blanda tre delar vit destillerat ättika till en del vatten. Spraya vindrutan och alla fönster och speglar. Vänta några minuter innan du torkar bort is och snö. Det är inte nödvändigt att använda ett diskmedel eftersom ättika fungerar som rengöringsmedel. Det kanske inte fungerar lika bra som en alkohol-baserad avisningsmedel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125591.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.