Hur du ändrar en Jeep Tire

Byta däck på din Jeep Wrangler är en färdighet som kommer väl till hands om du är ensam och få en lägenhet. Att veta var man kan hitta domkraften, lug skiftnyckel och reservdäck kommer att göra jobbet enklare. Du behöver också veta var man ska placera domkraften under din Wrangler. Om du får en lägenhet när du kör din Jeep, försöka få bilen så långt utanför vägbanan som möjligt och leta efter en platt plats för att byta däck. Saker du behöver
rörtång
Jack
Reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Jeep och leta domkraften och lug skiftnyckel i det bakre förvaringsfacket. Ta bort verktygen och lägga ut dem där du kan se vad du har att arbeta med.
2

Lossa muttrarna på hjulet med punktering. Inte ta bort dem ännu, bara bryta loss dem. Placera domkraften under axeln röret bredvid punktering.
3

Vrid skruven på domkraften med domkraften handtaget från verktygssatsen tills däcket är igång. Avlägsna muttrarna från hjulet dubbar och ta bort hjulet från Jeep.
4

bort reservdäcket från hållaren på baksidan av jeep med rörtång för att ta bort fästmuttrarna på det . Skjut reservdäcket på hjultapparna där punktering var. Montera muttrarna för hand för att hålla däcket på plats.
5

Sänk domkraften tills däcket är på marken och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna domkraften från under Jeep och placera tillbaka den i förvaringsfacket på baksidan av din Jeep.
6

Placera punktering på reservdäcket bärare på baksidan av din Jeep. Montera de tre fästmuttrarna och dra åt dem med rörtång. Återgå jack handtaget och lug skiftnyckel till lagringsutrymmet i den bakre delen av Jeep.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125587.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.