Hur man installerar ett bakljus på en Toyota Echo

Installera en ny lampa baklykta på din Toyota Echo gör att förarna bakom dig att se dig när det är mörkt och hålla dig trygg ute på vägarna. Bromsljus, blinkers och back up lamporna är alla inrymda i samma församling så oavsett vilken du behöver för att installera, kan de alla göras på en gång eller självständigt. Lökarna är mycket lätt att komma åt och kan ändras på bara några minuter med enkla verktyg. Lökarna kan köpas från de flesta bildelar butiker, vissa varuhus och Toyota återförsäljarens delar avdelning. Saker du behöver
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan eller luckan för din Toyota Echo och lokalisera panelen precis till höger eller vänster på öppning. Panelerna hålls på plats med en plast nit som kan tas bort genom att bända loss det med en skruvmejsel. Var noga med att inte repa plasten trim panel medan du tar bort niten.
2

Ta bort plastkåpan och lokalisera glödlampa uttag inuti tillgång hålet. Det finns tre glödlampa uttag, är den översta en broms och bakljus, är en direkt nedanför det blinkers och sockeln till den inre kanten av huset är den omvända ljus.
3

Välj lamphållaren för lampan du byter ut och vrid motsols. Dra ut den ur huset och bort glödlampan genom att dra den rakt ut ur hållaren. Installera den nya lampan genom att trycka in det i uttaget.
4

Montera den nya lampan i huset och vrid medurs för att låsa den på plats. Byt plasten luckan över hålet och sätt in Plastnit att fästa höljet.
5

Testa lamporna genom att vrida på strömbrytaren eller ha någon steg på bromspedalen. Om det är en tur signal glödlampa du installerade, har någon aktiverar signalen inifrån bilen. Om det var en omvänd glödlampa, har någon lagt i backväxeln för dig. Kontrollera att lampan fungerar och stänga bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125582.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.