Hur vinterförbereder en Roadtrek

Vinterförvaring en roadtrek kan förhindra flera fordon missöden. Roadtreks, om den inte inspektera innan vinterns hårda klimat anländer, kan negativt påverka roadtrek s pipor, skapa frysa vatten som potentiellt kan skada roadtrek system. Hårda klimat element kan skada däck, batterier och andra roadtrek systemets övertid. Innan ett roadtreker ut på vägen, göra planer för att reparera, underhålla eller återställa någon av de roadtreks delar och funktioner för att garantera en säker, körupplevelse. Saker du behöver
Pink alkohol
Vattenslang
Däck beläggningsspray
Däck jack
ersättningsdäcken
Tire lock
rörmokare tejp /klistra
Bakpulver

Visa fler instruktioner
Hur vinterförbereder en Roadtrek
1

Behåll rätt däcktryck. Skydda däcken från att förlora tryck och dragkraft genom att täcka dem med ett däck lock när den inte används. Spraya ett skyddande däck beläggning på däck för att hålla solljuset från att försvaga däcket. Jack däck upp för att förhindra ytterligare förluster av inflationen om de har suttit i långa perioder. Kontrollera eller byt reservdäck och lock.
2

Inspektera batterierna regelbundet. Använd bakpulver och vatten för att torka av roadtrek batterier från korrosion och smuts. Ladda roadtreck s batterierna med frånskiljare för att minska parasitära elektriskt läckage, vilket händer när fattiga jordanordningar och komponenter dra energi. Ta ut batteriet ur roadtrek under extrema kall väderlek för att hålla den från att frysa. Placera batteriet i ett torrt, förvaringsutrymme såsom ett garage eller källare, och laddar det minst en gång i månaden.
3

Töm roadtrek vattensystem. Park roadtrek med bakhjulen förhöjda några inches innan tömning. Stäng alla vattenkranar och använd en tratt för att fylla på vattentanken med 1/2 liter rosa alkohol. Vrid vattenpumpen på och öppen toalett, dusch, och alla andra ventiler kran så att rosa alkohol kan frigöras. Slå vatten pumpen när rosa alkohol skingras.
4

Öppna kranen ventilerna och vattentanken fylla ventiler för att vädra ut sina linjer. Byt ut alla ventiler när du är klar.
5

Töm värmetankanordningen varmvattenberedare. Först, ta bort värmaren tankens dörrlås. Öppna ventilen tryckavlastning genom att föra spaken uppåt vertikalt, ta bort pluggen i botten av värmaren. Steg åt sidan för att undvika spill på kläder. Var särskilt försiktig för att underlätta kontakten. Nästa, spola varmvatten tank med en vattenslang tills vattnet blir mindre grumligt. Sätt ihop och använda rörmokare tejp för att fästa ventilen stängd.
6

Byt roadtrek olja om så behövs. Även inspektera generatorn, bromsvätska och kylvätska innan du lagrar en roadtrek. Fyll bensintanken till max för att förhindra tuggummi-bildande oxidation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125537.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.