Hur man gör ett solskydd för Autos

En bil parasoll, lämnade över insidan av vindrutan för att hålla fordonet svalare på en solig dag, skyddar även interiören från solskador. Gör ett dragspel solskyddet i en timme eller två, komplett med din målade egen design. Lägg sedan till att parasoll att arbeta skyddar din bil från den intensiva solen mitt på dagen - överraska någon med en unik handgjord gåva. Saker du behöver: äldre tidningen
Stor bit kartong
brukskniv
Bockning board
tempera färg
Penslar
Visa fler instruktioner

1

Tape ihop flera bitar av tidningen och som den stora bit över fordonets vindruta. Om det inte är tillräckligt stor för att täcka hela vindrutan, lägga till några fler tidningar. Sedan skära ut en mall med samma storlek och form som vindrutan.
2

Ställ stor bit kartong på ditt arbete ytan (ett golv fungerar bra) och lägg den mall du precis har skapat på ovanpå det så långt till vänster som möjligt. Trace mallen på kartong och sedan flytta mallen ca 6 inches till höger. Håll tidningen mallen uppradade horisontellt som du följa den högra änden av mallen. Med den extra bredden, får du tillräckligt vindrutan täckning även med lite lek kvar i dragspel veck. Addera 3

Använd mattkniv för att skära ut solskyddet. Sedan gör en skåra i toppen genom att skära ut ett område i övre mitten som är lika bred som din recension spegel och ca 3 inches djupt. Detta gör att du kan stoppa in solskydd upp under spegeln. Försök att passa solskyddet på plats, trimma bort mer kartong om det behövs.
4

Rita vertikala linjer på 5-tums intervaller över spännvidden av solskyddet. Vik ditt parasoll med hjälp av ett böjande styrelse, fälldes fram och tillbaka alternativt att skapa dragspelsliknande veck.
5

måla din bil solskydd om du vill, lägga till en personlig design. Låt den torka ordentligt innan användning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125511.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.