Hur man tar bort Saab Shark Fin Antenn

Några europeiska biltillverkare började göra radioantenner som var lite mindre traditionella i de sena 90-talet för att stödja mobiltelefoner, satellitradio och andra nya medieformat. Tyvärr, med tiden, kan exponering för hårda element bryter ner gummi på dessa antenner, vilket betyder att de måste ersättas. På en Saab, är detta inte en svår process, men kräver lite extra ansträngning för att komma till antennmonteringen. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Fold ner baksätena, så ställ dig så att du tittar på den bakre däck locket i bilen. Tryck i mitten av de tre clipsen i framkant av bakre däck locket, dra bakre däck locket ur bilen.
2

Använd skruvmejsel för att bända loss de luckor som läst "Airbag" på den bakre C-stolparna i bilen. Unbolt bulten under locket med en 3/8-tums Ratchet och uttag, dra panelerna från den bakre delen av bilen.
3

Leta locket bromsljus på förarsidan av bilen och dra den nedre kanten ut och skjut den nedåt ur vägen. Det finns också ett klipp i centrum av den bakre delen av innertaket, den stoppade kartong insatsen på taket av bilen. Dra ner för att lossa den bakre delen av innertaket.
4

unbolt antennen bly från taket med hjälp av en skiftnyckel. Dra sedan långsamt ut antennen på taket och koppla bort kabeln med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125483.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.