Hur man tar bort katalysatorn i en Blazer

katalysator fungerar som ett filtreringssystem i avgaserna som kommer ur din Chevy Trailblazer motor. De flesta stater kräver en utsläppsprovning, så du måste ha en katalysator på din bil för att klara det. Stater som inte kräver ett utsläpp test kan bötfälla dig upp till $ 2500 för att inte ha en katalysator på din bil. Ta bort din Blazer s katalysator ökar effekten och förbättra gas körsträcka lite eftersom det minskar mottryck på motorn. Saker du behöver
Wrench in
Raka rör
Visa fler instruktioner
1

Köp en ersättare rakt rör som kommer att skruva in i området katalysatorn var under din Chevy Blazer. Berätta din Chevy Blazer år och de kan få dig rätt längd och bult mönster av raka rör att lägga under din Chevy Blazer.
2

Lägg dig på rygg. Krypa under din Chevy Blazer och hitta katalysatorn. Det är en apparat som ser ut som en mindre ljuddämpare och det är bultad till avgasröret lämnar motorn.
3

Skruva loss de fyra skruvarna som håller fram-och baksidan av din katalysator till avgasrör under din Chevy Blazer.
4

Placera raka röret i området katalysatorn var. Skruva in den på plats. Röret kommer att bära avgassystem till din ljuddämpare och minska buller på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125466.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.