Hur du ändrar en strålkastare på en Tahoe

Instruktioner för att ändra strålkastare lökar i Chevy Tahoe varierar från år till år på grund av modellbyten. De tidiga versionerna av Tahoe använde ett system som var annorlunda än de nuvarande modellerna, och genom åren Chevy har arbetat med att förfina systemet och skapa en enklare process. De äldre Tahoe modeller krävs avlägsnande av inre fender beskyddare för att komma till ljuset, medan de nyare är så lätt att ta bort måste du vara försiktig så att du inte tappar den lätt montering. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Tahoe och titta på kylaren stöd över pannlampan. Du kommer att se två spön med sexkantiga huvuden som sticker upp något från underlaget. Dessa är de hållarna för strålkastare församling.
2

Vrid de kvarhållande stavarna moturs med en hylsa och spärrskaft tills du kan dra dem upp och ut stödet. Var försiktig så att ljuset inte tippa framåt och falla ut ur grillen. Addera 3

Skjut strålkastare församling ur lastbilen tillräckligt långt för att dra ur ledningsnätet från baksidan av glödlampor . Du kommer att behöva lyfta låsfliken med en liten skruvmejsel och sedan dra kontakten rakt ut glödlampan.
4

Vrid glödlampan moturs och ta bort den från enheten. Installera en ny lampa och vrid den medurs för att låsa den i. Anslut den elektriska kontakten, se till att det låser på baksidan av lampan.
5

Skjut enheten tillbaka in i lastbilen och installera om två metall behålla stavar. Dra åt stavar med en socket och ratchet tills de ligger tätt. Dra inte åt dem eller du kan knäcka plasten strålkastarhuset.
6

Upprepa proceduren på motsatt strålkastare sedan aktivera belysningen och kontrollera att de fungerar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125449.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.