Hur man installerar chocker på en Ford Focus

När Ford Focus lanserades 2000, var en av dess utmärkande drag den europeiska konstruktionen, vilket inkluderade bakvagnen. Trots massor av fordon använder en bakre fjäder och separat chock kombination, använde Focus den med en individuell hjulupphängning, förbättrad hantering och rida längs vägen. Om chocker i baksidan av Focus slits ut, kommer den bakre delen av bilen börjar sväva över gupp och åkkomfort kommer att drabbas. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och uttag
skiftnyckel set
ersätter chock
Show Fler Instruktioner
1

Lyft upp Focus, med hjälp av domkraft, och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den. Ta däcken med däcket järn, och placera dem åt sidan.
2

Placera domkraften under bakvagnen på den sida där du vill ersätta chocken. Lyft i uttaget tills det kommer i kontakt med lägre länkarm, men låt inte det att lyfta Focus.
3

unbolt toppen av chocken från suspensionen, med hjälp av en 3/8 -tums Ratchet och uttag, även om du kanske tycker att det är lättare att använda en skiftnyckel. Unbolt botten av chocken från den nedre styrarmen, med en 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan chocken av suspensionen.
4

Placera ersättare chock på upphängning i samma sätt som aktiemarknaden chock, sedan skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

tillbaka däcken, med däcket järn. Sedan lyfter fokus från domkraften, med domkraften och placera fordonet tillbaka på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125343.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.