Hur man byter strålkastarna på en Jeep Wrangler

De flesta människor köper en Jeep Wrangler , eftersom de vill ha en rolig bil att köra varje dag till jobbet , ta till stranden , eller kör off - road med vinden i håret . Men ska en gren från leden bryta din strålkastare eller på något sätt det blir skadad , du kommer att behöva byta ut den innan du tar jeep ut på vägen på natten . Lyckligtvis är detta en enkel process och bör ta bara några minuter att göra . Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Replacement strålkastare montering
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som går runt krom strålkastare ram med Phillips skruvmejsel . När Ramen skruvas , kan ljuset falla ut ur huset så var beredd .
2

Dra ut strålkastaren med en hand dra ut baksidan av lampan från selen med den andra handen . Den strålkastare församling är en sluten enhet och kan bytas ut i ett stycke utan att köpa en separat glödlampa , och de är oftast ganska billigt .
3

Anslut ersättare strålkastare i selen manuellt sedan sätta ersättare strålkastare i grillen . Du kan behöva hålla den på plats med ena handen och sedan lägga krom bezel tillbaka på ljuset medan du dra infattningen nedåt med en Phillips skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125310.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.