Så här kontrollerar Fluid Power Steering på en Jeep Grand Cherokee

Kontroll Styrservoolja i din Jeep Grand Cherokee bör göras varje gång du misstänker en läcka eller om systemet gör några onormala ljud. Pumpen och behållaren sitta på den främre förarens sida av motorn och består av pumpen, drivremskivan och reservoaren. Behållaren har ett skruvlock som är tydligt märkt för att ange att det är styrservoolja. Om du någonsin behöver lägga vätska i systemet, se till att endast använda en Jeep-rekommenderad vätska i systemet. Saker du behöver
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Jeep Grand Cherokee. Leta reda på servopumpen och reservoar på framsidan förarsidan av motorn.
2

Torka locket och området runt den med en ren trasa eller pappershandduk. Detta kommer att hålla smuts borta från systemet, när du öppnar locket, samt att hålla en del av smuts och fett från händerna.
3

Ta bort locket från servostyrning reservoaren genom att vrida den moturs. Lyft rakt upp på omslaget för att lyfta locket och mätstickan ur behållaren.
4

Notera vätskenivån på mätstickan. Det finns flera märken som anger "Lägg till" och ett märke för "Full". Om nivån är på eller under "ADD"-märket, måste du lägga till en liten mängd vätska i systemet.

5

tillbaka locket på behållaren och vrid medurs för att dra åt den. Stäng huven av Jeep, vilket gör att den är låst ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125296.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.