Hur du ändrar ett Wheel Cap

En av de enklaste saker att förändras på ett fordon är ett hjul cap. I själva verket är det så lätt ett barn kan ändra ett hjul mössa, eller navkapsel som de är också kända. Hjulbyte cap tar liten eller nästan ingen tid så länge som den inte har böjts tidigare på ett sådant sätt så att kanterna på navkapsel lodge i spåret på däckets fälg där navkapseln passar. Saker du behöver
Däck järn
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
bort en
Wheel Cap
1

Använd antingen den platta delen av ett däck järn eller en platt skruvmejsel för att kila mellan den yttre kanten av hjulet cap och däckfälg spår i vilket hjulet cap passar. Tryck bestämt däcket järn eller skruvmejsel längre mellan navkapseln och däckets fälg.
2

Twist däcket järn, först åt ena hållet och sedan åt andra hållet, för att lossa navkapseln monterad klipp från montering i däcket fälgen. Flytta 2 inches runt hjulet cap och upprepa fasthållning och vrida däcket järnet mellan navkapseln och däckets fälg.
3

Fortsätt kilar och vrida däcket järnet runt hjulet cap och däck fälg tills du kan få fatt i hjulet lock med handen. Ta tag i hjulet locket och dra hjulet cap resten av vägen utanför däckfälg.
4

Använd däcket järn Skruva loss hjulets klackarna som håller navkapseln på plats, om det är en navkapsel som hålls av hjulmuttrarna. Skruva loss fästskruven om navkapsel är en skruv-på navkapsel.
Byt en Navkapsel
5

Rada upp ersättande navkapseln på däckfälg spår i vilket det är för att passa. Använd gummiklubba för att försiktigt men bestämt trycka eller slå den första navkapsel flexibel spärr i däckfälg spåret.
6

Fortsätt att använda gummiklubba för att försiktigt men bestämt trycka på navkapseln monteringsclipsen, en efter en, på plats i däckfälg spåret. Använd gummiklubba för att gå runt kanten av hjulet cap en sista gång för att se till att fälgen ordentligt tappas på plats hela vägen runt hjulet.
7

Använd däck järn att skruva lug nötter tillbaka på hjulet om det är en navkapsel som hålls på plats av muttrarna. Eller skruva låsskruven på plats om det är en skruv-på navkapsel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125294.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.