Hur fixar Frysta bildörrar

En gemensam, frustrerande problem som uppstår under vintern är frysta bildörrar. En vanlig reaktion på detta är att dra i dörrhandtaget så hårt som möjligt för att bryta upp dörren, som faktiskt kan bryta mekanismen inuti handtaget, vilket leder till ännu mer problem. Med rätt åtgärder kan du öppna säkert en frusen bildörr på kort minuter. Saker du behöver
Fönsterskrapa
Lättare
Vindrutetorkare vätska
Förlängningssladd
Hårtork
Visa fler instruktioner
1

Chip bort is från sprickor i dörren och lås dörren. Ibland ett tunt lager av is är allt som behövs för att förhindra att dörren öppnas.
2

Lås dörren. Om låset är fruset, håll din nyckel över en tändare för 15 sekunder att värma upp, och sätt in nyckeln i låset. Det kan ta mer än ett försök att helt tina upp. Om dörren fortfarande inte öppnas, gå vidare till nästa steg. In i sprickor i dörren och på dörrhandtaget
3

Pour vindrutetorkare vätska, där sälarna kan frysa över i tuffa förhållanden. Eftersom sprickorna är små, kan bara ett mycket tunt lager av is bildas, så det tar inte mycket ansträngning för att smälta det.
4

Hook upp en hårtork till en förlängningssladd och blås varm luft in i sprickor av dörren och handtaget tills isen smälter. Var försiktig med att blåsa varm luft på ett kallt fönster, eftersom den stora fluktuationer i temperatur kan göra att den spricker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125288.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.