Hur man installerar en Mercury Sable Termostat

Termostaten installerat på din Mercury Sable 3.0L motor är det som gör att kylvätskan från kylaren till motorn. När termostaten går ut, kommer din motor temperaturen börjar stiga med användning, och du kan överhetta motorn och orsaka permanenta skador. Byta termostaten inte är en oerhört svår process, men det kommer att ta minst en timme att göra rätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och uttag
Byte termostat och O-ringen
förspädd kylvätska

Visa mer instruktioner
1

tillåter fordonet att svalna helt innan du arbetar kylsystemet. Du bör kunna lägga handen platt på toppen av motorn utan att bränna dig, annars riskerar du att bränna dig från het kylvätska.
2

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och säkra den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under. Addera 3

Placera ett uppsamlingskärl under kylaren och öppna avtappningskranen med händerna. Tappa ut ungefär hälften av kylvätskan i kylaren. Detta bör minimera eventuella spill vid demontering av termostathuset.
4

skruva isär termostathuset från sig själv med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk ner beståndet termostaten och O-ringen.
5

bort både termostaten och den o-ringen och kasta. Montera nya O-ringen och termostat i dess ställe. Sätt ihop termostathuset med 3/8-tums Ratchet och uttag.
6

Öppna kylarlocket med händerna och fylla upp radiator med förspädd kylvätska.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125267.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.