Hur att hålla fåglar från att bygga bon Under Car Hoods

Om en fågel bygger bo under din bil huva, det är inte bara ett irritationsmoment, det kan vara en brandrisk. Bomaterial är normalt mycket torr och kan lätt bli varmt nog att fatta eld. Du skulle kanske även oavsiktligt dödar en häckande fågel när du startar bilen. Fåglar är envis, och det kan ta lite omsorg för att hålla dem från att bygga bon under din bil huva om de har bestämt att det är prime fastigheter. Några metoder kan göra susen. Saker du behöver
olika objekt för att skrämma fåglar
Tape Papper
eller string
Visa fler instruktioner
1

Kolla under din huven varje gång du re kommer att köra om du har haft problem med fåglar bygga där. Ta bort eventuella bomaterial för att förhindra eventuella skador på din bil. Vissa fåglar kommer så småningom ge upp och leta efter en annan plats att bygga.
2

Placera ett objekt på motorhuven på bilen för att skrämma fåglarna borta. Du kan välja en likhet av något fåglar, särskilt inte gillar, såsom en plast uggla eller hök, en uppstoppad katt eller en gummi orm. Ett annat alternativ är en stor docka, som kan se ut som en människa till fågeln. Ändra objektet ibland så att fåglarna inte vant sig vid det.
3

Sätt ett objekt under huven på toppen av den plats där de hålla bygga. Allt kommer att göra, så länge det inte är något platt eller skålformade att fåglarna kan bygga vidare på. Var noga med att alltid ta bort objektet innan du kör. Skriv själv en anteckning och tejpa eller knyt den på backspegeln som en påminnelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125242.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.