Hur man tar bort en Stuck CD från en Chevy Radio

med en CD-skiva fastnat i CD-stereo för din Chevrolet-radio kan vara irriterande. Ibland en CD fastnar eftersom spelaren inte känner igen det finns en CD inuti. Ibland CD kommer att vara för smart för eject mekanism för att få tillräckligt med grepp för att mata ut skivan. Med lite finess, bör du brukar kunna få ut CD-skivan. Saker du behöver
Instruktionsmanual för din bil
pincett eller vass tång näsa
Paperclip
Extra CD
Popsicle pinne
tejp
Visa fler instruktioner

1

Ibland avlägsna radio Säkringarna "återställa" stereo och CD-skivan matas ut. Leta säkringarna genom att läsa bilens bruksanvisning. Ta radion säkringarna och vänta 10 minuter innan du sätter tillbaka dem i. Förvandla din tändning till tillbehör och trycker eject på skivspelaren.
2

Med tändningen fortfarande på tillbehör, tryck och håll EJECT-knappen i två till tre minuter. Släpp sedan knappen och tryck på den en gång. Med spelaren försöker mata ut skivan under en lång period med en snabbkoppling och återstart kan skaka den i arbetslivet.
3

Ta CD med pincett eller nål plattång och dra ut medan du håller på utmatningsknappen. Detta kan ge utmatningsmekanismen den extra grepp som behövs för att driva ut CD-skivan.
4

Leta efter en akut frisättning hålet på framsidan av bilen spelaren. Om din spelare har en, räta ett gem och tryck in den i hålet. Detta borde tvinga cd ur spelaren.
5

in en andra CD omkring en tum i facket så att det vilar ovanpå den fastnat CD. Med tändningen på tillbehör, tryck på utmatningsknappen medan vicka CD. Var försiktig, eftersom syftet inte är att dra ut cd, utan att ge en dubbel-tjock yta i hopp om att ge utmatningsmekanismen ett bättre grepp.
6

Roll upp en liten bit av skotsk whisky tejp och placera den på änden av en Popsicle pinne. Tryck försiktigt änden av pinnen i CD-spelaren och försöka få bandet att röra CD. Dra försiktigt upp med klubban samtidigt som du trycker på eject-knappen. Återigen är målet att tillhandahålla dragning för att hjälpa spelaren att mata ut skivan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125219.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.