Hur man byter en Wrangler Heater Motor

En icke-fungerande värmare motor, ofta kallad fläktmotorn, kan bli en säkerhetsfråga som måste åtgärdas direkt. På en Jeep Wrangler, är fläktmotorn nödvändig för luftkonditionering, uppvärmning och upptining. Det ligger under instrumentpanelen på den bortre änden av luftkanalen på passagerarsidan. Det är lätt att komma åt och kan tas bort på några minuter. Om fläktmotorn verkar ha slutat fungera helt, kontrollera att de elektriska anslutningarna är ordentligt anslutna och omkopplarna är i läge "på" för att undvika att köpa delar som du inte behöver. Saker du behöver
SAE och Metric Hylsnyckelsats
Byte fläktmotor montering
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort negativa batteripolen från batteriet. Ställ den åt sidan där den inte kommer att skadas eller oavsiktligt falla tillbaka mot batteriet.
2

sittplatser facket, lokalisera fläktmotorn under instrumentpanelen på passagerarsidan. Det kommer att vara placerad på den bortre änden av kanalen nära den yttre kick panel. Ta ut den elektriska kontakten från baksidan av fläkten motorhuset
3

och lägg är undan. Stoppa upp under instrumentbrädan så att den inte blir trampad på eller bryts när fläktmotorn är ur jeepen.
4

Leta fläktmotorn kvarhållningsfliken på huset och släpp den. Rotera motorn moturs tills motorn kommer fri från luftkanalen. Dra den rakt ut ur kanalsystem.
5

Infoga den nya fläktmotorn in i luftledningen och vrid den medurs tills den låses på plats. Kvarhållningsflikama låses när det är hela vägen in
6

tillbaka den elektriska anslutningen på fläkten motorhuset. Applicera en liten mängd dielektriskt fett på stiften för extra skydd mot vatten eller andra föroreningar.
7

tillbaka negativa batterikabeln på batteriet och dra åt med en skiftnyckel. Testa fläktmotorn genom att vrida tändningsnyckeln till läge "på" och slå på fläktmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125217.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.