Hur man byter batteri kablar i en F150

Som fordon ålder, delar tenderar att bryta ner och börjar få problem. En fråga som vissa lastbilar kan ha är korroderade batterikablarna, och som leder till makten ström i ditt avgiftssystemet. Byta dessa kablar är ganska enkelt om du är systematisk i ditt arbetssätt, och ta er tid att göra det på rätt sätt. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvnyckel set
ersättningsrem positiva och negativa batterikablarna
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Unbolt negativa batteripolen från batteriet med en öppen ände wrench.Pull kabeln ur vägen.
2

Följ Kabelfabriken batteriet ner till fordonets ram, där den ansluter via en bult. Detta kan bultas på några olika ställen. Unbolt fabriken kabel med hjälp av skiftnyckel set, och sedan skruva fast ersättning kabeln på plats. Kör ersättare kabeln till batteriet, men inte ansluta den ännu.
3

unbolt fabriken positiva batterikabeln från batteriet med skiftnyckel set. Följ kabeln att ta reda på vad andra annars är det skruvas fast, vilket inkluderar säkringsblocket, generator och startmotor.
4

Lägg ut ersättning positiva batterikabeln i samma mönster som den ursprungliga kabeln, och ersätta varje rad, en i taget, med hjälp av skiftnyckel set. Så kopplar startmotorn anslutning med en skiftnyckel, sedan skruva på ersättande kabeln. Genom att göra detta på en gång, kommer du inte få raderna förvirrad och korsade, och du kan hålla allt korrekt.
5

Fäst kablarna ersättande batteri till pluspolen först, sedan den negativa terminal, med skiftnyckel set. Dra ut alla fabrikens kablar och kassera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125216.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.