Hur man ansluter en laddare till en Auto batteri

En bil batteri och laddning Systemet är utformat så att generatorn laddar batteriet automatiskt när motorn går. Detta system fungerar bra nästan hela tiden, men när, till exempel, en bilägare oavsiktligt lämnar lamporna på och batteriet blir "död" med generatorn att försöka ladda batteriet inte är rätt val, som en generator kommer sannolikt överladda och skada bilbatteri i detta fall. Det är när du ska ladda batteriet med en batteriladdare. Saker du behöver
12 volts batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

recension instruktioner och säkerhetsföreskrifter för batteriladdaren innan du försöker ansluta laddaren till batteriet . Se till att laddaren är urkopplad och inställd på "OFF".
2

Identifiera de positiva och negativa polerna på batteriet laddas, liksom de positiva och negativa leder från batteriladdaren. Den positiva terminalen kommer att betecknas med ett "+"-symbol och kan också vara röda, medan den negativa terminalen kommer att betecknas med ett "-"-symbol och kan också vara svart. Detta gäller även laddaren leder.
3

Fäst den negativa kabeln från laddaren till bilens ram, motorblock eller liknande heavy gauge metalldel.
4 < p> Fäst den positiva kabeln från laddaren till den positiva polen på batteriet. Du är nu redo att ladda batteriet enligt tillverkarens specifikationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125211.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.