Hur tina upp fryst Bil dörrlås

Vintern kan vara brutal för din bil. När temperaturen sjunker under 32 grader F., saker börjar frysa. En av dessa saker är spärrarna dina bildörrar. När detta händer, det finns inget sätt att komma in i bilen för att få det igång. Om du måste ordna en annan resa till arbetet eller skolan, kan du hamna sent. Men du kan komma tillbaka till din bil om du lär dig några knep. Saker du behöver
Vinterhandskar
Isskrapa
fön
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Sätt på din vinterjacka och Glöm inte ett par vinterhandskar. Det kommer att ta några minuter för att frigöra dina lås, och du inte vill frysa själv i processen.
2

Använd en isskrapa att skrapa bort all is eller snö från bilen. Du måste ha is och snö ur vägen innan du kan börja tina dina dörrlås.
3

Använd en hårtork för att värma upp din bilnyckel. Stick den varma bilen nyckeln i låset och låt det sitta i 60 sekunder för att värma upp området. Prova att vrida den några gånger och se om det frigör din dörr.
4

Använd fön direkt på nyckelhålet och nära dörren handtaget om dörren fortfarande inte går att öppna. Du kommer sannolikt att behöva fästa fön till en förlängningssladd för att göra detta. När låset värms upp, kommer du att kunna öppna dörren.
5

Pour tvättsprit över nyckelhålet, dörrhandtag, och mellan dörrspringan. Gnugga alkohol stoppar vattnet från att kunna frysa. Resultaten är nästan omedelbar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125200.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.