Headlight Removal för Audi Allroad

Audi Allroad är baserad på Audi A6 och är fantastiskt modell som är hemma på asfalterade vägar som det är på grusvägar. Headlight utbyte kan bli nödvändigt om strålkastarglaset blir spruckna eller repade. Borttagning av strålkastare är en enkel procedur som kräver ett minimum av verktyg och expertis. Leta reda på skruvarna på baksidan av strålkastaren

Det första steget för att ta bort strålkastaren på en Audi Allroad är att öppna huven för att komma åt baksidan av strålkastarna i motorrummet. När du har hittat på baksidan av strålkastaren husen, ta bort lökarna och trådarna från baksidan av huset.
Ta bort skruvarna för huset

strålkastare Lådan hålls på med tre skruvar, två på ovansidan av höljet och en nära bottnen. För att ta bort dessa skruvar, behöver du en uppsättning torx bits, som är speciella stjärna-formade bitar som passar in skruvarna. Först, ta bort de två skruvarna på toppen av strålkastarhuset med rätt storlek torx bit och en spärrfunktion. Med samma torx bit, ta den tredje skruven, ligger ca 5 inches under den vita strålkastare justerskruven. Skjut hela strålkastarhuset ur bilen mot fronten utan att repa någon färg.
Installation

Installation av strålkastare är den omvända för flytt. För att förhindra den undre skruven från att falla ut när du installerar strålkastare montering, använd en liten bit tejp eller något liknande för att hålla skruven till torx bit medan du startar trådarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125193.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.