Hur man får över 200.000 Miles ur bilen

I dagens tuffa ekonomiska klimat , få flest miles ur bilen är inte bara smart, men kan tjäna som ett tecken på stolthet . Vem har inte känt inspirerats av berättelser om gearheads blir mer än en miljon miles ur sina fordon ? Några enkla steg kan se till att du kan driva din bil till gränsen och få minst 200.000 miles på vägmätaren . Instruktioner
1

Byt olja var 3000 till 4.000 miles , särskilt om din bil har mer än 80.000 miles . Spendera de extra pengar på syntetiska oljor och byta luftfiltret varje oljebyte .
2

Byt kamremmen var 60.000 miles . Det är svårt att veta när drivremmen ger ut , så det är viktigt att få den utbytt innan det skadar motorn . Byta det kostar ca $ 200, samtidigt reparera skador på motorn från en blåst bälte kan kosta mer än $ 1000 .
3

Drive konservativt . Undvik att accelerera , fortkörning och smäller bromsarna . Dessa lägger mycket belastning på motorn , bromsarna och kropp . Försök att hålla en rimlig hastighet på långa resor och praxis gradvis bromsning .
4

Hitta och åtgärda problem innan de börjar göra skada på vitala delar av din motor och ram genom att få en tuneup var femte oljebyte från en betrodd mekaniker . Dessutom får en anpassning och få dina däck roteras varje 6.000 miles .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125177.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.