Vad Lösningsmedel rensar upp Automatic Transmission Fluid

Du kan ändra bilens transmissionsolja för att spara pengar och tid - det tar mindre än en timme och kostar hälften av vad du skulle betala för en verkstad att göra det åt dig . Det enda problemet är att du av misstag får spilla någon automatisk transmissionsolja på din uppfart är betong eller annan yta, och att få det städas upp med några trasor bara gör situationen värre. Du behöver ett lösningsmedel som kan absorbera vätskan samt rengör ytan. Inert absorberande

Använd en svårantändlig inert absorberande som sand, kattsand, lera eller kommersiell sanering ämne (t.ex. STP Cleanup). Kommersiella inerta absorbenter finns på bil-, maskin-och järnaffärer samt andra detaljhandel anläggningar. Använd inte vanligt vatten, bensin eller ett brandfarligt ämne att städa upp den automatiska spill transmissionsolja.
Rengör den


Strö inert absorberande på utspilld automatiska transmissionsolja. Täck hela spill med ett tjockt lager av absorberande. Låt ämnet sitta i två timmar för mindre spill och tre timmar för stora utsläpp. Ju längre du lämnar inert absorberande på spill, den better.Scrape upp absorberande med en spade och placera den i en plast soppåse. Placera inte den absorberande direkt in i en soptunna. Använd latexhandskar, och inte vidröra utspilld automatisk transmissionsolja eller inerta absorbent.Spray området utanför med en vattenslang. Använd en konkret renare eller renare inriktad mot rengöring fläckar som innehåller kemikalier som upphävande vatten. Applicera rengöringsmedlet direkt på betong eller annat underlag. Låt den stå i den rekommenderade tiden på behållaren. Spraya bort kemikalien med en vatten hose.Reapply inert absorberande, om det behövs.
Avfallshantering Tips

Placera soppåse i ditt hushåll eller företag papperskorgen behållare. Töm inte ämnet ner i ett avlopp, kommunala avloppssystemet eller annat vattensystem. Vätskan och inert material skadar miljön och marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125159.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.