Hur koppla upp hydraulslangar

Enkelt uttryckt är hydraulik en metod för att producera ström genom förflyttning av vätska. När en vätska stängs in i ett system, kan kraften av rörelsen av vätskan sändningseffekt, multiplicera kraft eller producera rörelse. Hydraulslangar används i många maskiner och motorer för att innehålla och styra vätska (dvs. bromsvätska, kopplingsvätska). Se till att du koppla in hydraulslangar ordentligt är nyckeln till hydraulsystemet fungerar. En dålig anslutning kommer att skapa ett vakuum sigill som kommer att minska effekten av dina hydraulik. Saker du behöver
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det inte finns något skräp i den mottagande kontakt där du behöver för att ansluta din hydraulslang och att varje erforderlig vätska är på rätt nivå. Till exempel, innan du ansluter en hydraulisk koppling slang till huvudkopplingen cylinder av din bil, måste du se till att det inte finns något skräp i anslutning där du kommer att placera slangen och att det finns tillräckligt med koppling vätska i reservoaren för att förhindra en luftbubbla bildas under anslutningen.
2

in hydraulslang passar in i den mottagande kontakten. Beslaget är metallen linje och mutter krymps till slutet av slangen. Metallen linjen har en specifik form i slutet kallas en flare. Dessa bloss är utformade för att passa ihop med den mottagande kontakten för att bilda en tätning. Den muttern på kopplingen ser ut som en slags nippel med ena änden är en typisk mutter form och den andra är en gängad nippel som glider över metall linjen.
3

Håll slangen stadigt så att metallen raden av armaturen går rakt in i den mottagande kontakten, och dra åt låsmuttern i den mottagande kontakten.
4

Använd en skiftnyckel för att dra åt låsmuttern i den mottagande kontakten. Inga gängor på bröstvårtan av låsmuttern ska vara synliga när du är klar skärpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125089.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.