Hur man ersätta en förlorad Automobile Key

Nycklar har ett sätt att på något sätt försvinna, även när du ställer dem på samma plats, varje dag. Detta gäller för både hus nycklar och dina bilnycklar. Om du inte har några extra knappar tillgängliga måste du ersätta dem förr snarare än senare. Beroende på ålder och modell av bilen, kan ersätta de förlorade bil nycklarna blivit något av en utmaning, och vara ganska dyrt. Saker du behöver
Bil
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en järnaffär eller låssmed anläggning. Om du har en äldre bil som bara använder en metall nyckel för att låsa upp bilen och starta tändningen, kan företagen skicka ut en person för att göra dig en ersättare nyckel på plats.
2

Ring återförsäljare där du köpte bilen. Om du har sedan flyttat till en ny stad, kontakta en återförsäljare som säljer bilen har du. Detta måste göras om din bil kräver en nyckel med ett mikrochip installerat för att öppna och starta bilen.
3

Har återförsäljaravtalet skicka ut en person som kan göra en ny egen nyckel för dig. När den verkliga metall nyckel görs den personen behöver för att programmera knappen för att fungera korrekt med din bil.
4

Be om en andra nyckel som skall göras och programmeras. En andra nyckel är oftast mycket billigare än den första, och det ger dig en backup, ifall den första nyckeln är förlorad igen.
5

Betala avgiften för ersättande bil nyckeln. Du kommer att debiteras för minst två punkter, ersättande nyckel och kostnaden för att programmera knappen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125080.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.