Så att ställa in alarmet på en Harley

Larmet på din Harley-Davidson motorcykel är mycket viktigt. Det håller tjuvar från att rida iväg på din cykel, så att du kan gå ifrån den för en tid bekymmersfri. Men om du förlorar din knapplösa nyckelbricka, finns det inget sätt att starta cykeln utan att larmet går av. Vara beredd för en nödsituation genom att ställa in PIN-koden på din Harley larm. Saker du behöver
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Tänk på en fem-siffrig PIN-kod och skriva ner det. Tänk på detta uppsättning siffror som ett lösenord för att starta din cykel och avaktivera larmet under dessa tider när du inte har din fob.
2

Vrid tändningsnyckeln på och sedan slå sedan på , sedan slå på den igen. Tryck sedan vänstersväng-signal switch två gånger. Tryck på höger-signal switch gång, och den nuvarande PIN ska visas i din vägmätare.
3

Kontrollera den första siffran i PIN blinkar. Ange den första siffran i din nya PIN-kod genom att trycka på vänster blinkers för att bläddra igenom numren.
4

Tryck på höger blinkers gång för att växla till den andra siffran, och välj rätt nummer med vänster blinkers. Upprepa denna process tills din nya PIN anges korrekt.
5

Tryck på höger blinkers gång, vrid tändningslåset spara PIN du valt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125072.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.