Hur fyller en Ausco Hydraulisk domkraft

Auto Specialties Manufacturing (AUSCO) började göra bilar uttag på 1930-talet. Idag, fortsätter USA Jack Co traditionen av kvalitetsprodukter använder AUSCO varumärke. AUSCO uttag är extremt hållbara och med rätt underhåll kan de överleva många andra märken av domkrafter. Att se till att du hålla rätt hydraulolja nivå är den viktigaste delen av att upprätthålla din AUSCO Hydraulisk Floor Jack. Oavsett vilken modell du har, är processen att fylla vätskan densamma, som är den specifika typ av vätska du behöver använda. Saker du behöver
ren trasa
Hand jack hydraulolja (Grade 32, ISO Viskositet 32, SAE 5W20)
Visa fler instruktioner
1

Sänk sadeln av din hydraulisk domkraft. Sadeln är plattan vid slutet av domkraftens arm som gör lyft. Vissa modeller har en skruv för att släppa ut trycket i det hydrauliska systemet så att sadeln att falla tillbaka i sitt utgångsläge. Andra modeller kräver att du vrider handtaget moturs och sedan pumpa handtaget för att sänka sadeln. Om du inte har en manual för din AUSCO hydraulisk domkraft, först försöka vrida handtaget. Om det inte fungerar, leta efter en skruv på baksidan av uttaget till vänster om handtaget och vrid den moturs för hand.
2

Torka av tanklock och närområdet kring det helt ren. Den tanklocket ligger mot den bakre delen av uttag (mot handtaget) av den hydrauliska cylindern. Oavsett om det är på höger eller vänster sida av uttaget beror på vilken modell du har. Det kommer dock att bli en hård plastlock som skruvas in i uttaget och har ett centrum gjutet handtag.
3

Skruva av tanklocket och lägg det åt sidan. Placera locket på något rent, inte lägga det på golvet där den kan plocka upp smuts.
4

Uncap din hydraulolja. Helst har du hydraulolja suttit i 24 timmar utan att bli knuffad eller flyttat på något sätt. Detta hjälper till att förhindra luftbubblor som kan bildas i olja från rörelsen.
5

Häll hydraulolja i tanklocket tills nivån är 1/4 till 3/8 tum under påfyllningshålet. Recap din hydraulolja och sedan sätta tillbaka locket på påfyllningshålet och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125071.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.