Hur man tar bort bensin från en gastank

Om du måste alltid ta bort bensin från bilens bränsletank, måste du göra det på ett säkert och korrekt sätt. Försök aldrig att suga ut bensin genom munnen, eftersom risken för intag av det är mycket farligt och eventuellt dödlig. Använd rätt verktyg och deponera bensinen i en säker och ändamålsenlig burk. Saker du behöver
Sifon pump
Skruvmejsel
Gas kan
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett kit hävert pump som kommer att arbeta med din bränsletank . Se till att pumpen är säker att använda med brandfarliga vätskor. Du behöver också en med slangar lång nog att nå in i bilens tank. Detta kan variera, men 50-tums slangar är bra.
2

Montera sifon pump. Generellt ansluter pumpens intag slang till en ventil på pumpen med hjälp av en kontakt som liknar en liten bit av röret. Det kan också vara en slang som ansluter på ett liknande sätt. Se till att slangarna ansluter till rätt ventiler.
3

Kontrollera om det finns en "baffel" på bilens bränsletank påfyllningsröret. Detta är en liten metall flik som förhindrar att slangen förs in. Om det finns något, använd en skruvmejsel eller annan tunn metall verktyg för att hålla baffeln upp när du sätter slangen.
4

Sätt intaget slangen i bränsletanken via påfyllningsröret, placera den så djup i tanken när du kan få det. Sätt in tömningsslangen i din gasbehållare. Placera avloppsslangen lägre än intaget slangen, om det kan finnas på marken, är detta inte ett problem
5

Prime pumpen genom att pumpa sina kolven tre till fyra gånger.. Sedan höjer kolven, och bränslet ska rinna från tanken in i gasen kan genom slangarna.
6

pumpa ut kvarvarande bensinen rester som finns i båda slangarna efter siphoning action stannar.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125043.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.