Hur fyller en Portable Air Tank

Portable Air tankar sträcker sig typiskt i kapacitet från 5 liter till 8 liter. Den lätta vikten på den lilla cylindriska tanken gör den idealisk för påfyllning av luft till ett lågtryck bil däck. Luften tankens liten kapacitet och trycket i allmänhet inte kommer att fylla ett helt platt däck. Den bärbara lufttank är också användbart för att blåsa små luftmadrasser och har tillräcklig kapacitet för att fylla upp fyra eller fem basketbollar. I allmänhet är dessa portabla tankar fylls med en vanlig luftkompressor. Saker du behöver
Air kompressor
övertryck däck (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ställ den bärbara luften tanken på marken i närheten av kompressorn. Använd övertryck däcket för att kontrollera eventuell kvarvarande luft i tanken om luften tanken inte innehåller en inbyggd lufttrycksmätare. Beakta säkerhets-etiketten på sidan av den bärbara lufttank. Det maximala tryck som är tillåtet för de flesta bärbara lufttuber inte är större än 120 PSI (pounds per square inch).
2

Starta kompressorn. Tillåt trycket hos luftkompressorn för att nå maximal, i allmänhet 120 PSI. Placera påfyllningsventilen från kompressorn till påfyllningsventilen på lufttank.
3

Fyll luften tanken till ca 50 PSI. Öppna den nedre ventilen avlopp på luften tanken och släppa något vatten kondensat från tanken. Stäng dräneringsventil när alla tecken på vatten har upphört strömmar från ventilen.
4

Fortsätt att fylla luften tanken från kompressorn. Avbryt påfyllningen när tanken har nått tillverkarens visas maximalt tanktryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125025.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.