Hur Ren rost från Mild Steel

Arbeta med stål kan vara roligt och givande, men det finns alltid det ständiga hotet om rost. När i små former, såsom ytrost eller skala, kan rost avlägsnas lätt och bör inte fruktas. Det är då rost går därhän att saker kan bli mer allvarlig. För att rengöra rost från stål tar några verktyg och lite tid, men kan göras ganska enkelt. Saker du behöver
Red instegsskydd pad
Stålborste
Drill
kvarn Pneumatisk vinkel med 80-slippapper fastsättning
Luftkompressor
Shop trasor
Visa mer Instruktioner
en

Kör röda tröskelskyddet dynan över rostiga området, scuffing upp hela ytan rost och avlägsnande oavsett lös rost finns på mjukt stål.
2

Fäst stålborste till borrmaskin och köra stålborste över mjukt stål för att lossa rost ytterligare. Detta bör luckra upp majoriteten av rost, och få jobbet färdigt.
3

Anslut vinkelslipen till kompressorn och använda vinkelslip med 80-slippapper för att slipa bort rost. Detta kommer också att ta ner ytan på metallen lite också, så se till att du gör precis tillräckligt för att få bort rost.
4

Torka av kolstål med en trasa och ren av alla av den rostiga damm som har bildats. Om du behöver ta bort mer av skalan, upprepa processen tills den är ren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125015.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.