Hur du anpassar en gammal lastbil

Anpassa en gammal lastbil kan vara en rolig hobby och ett perfekt sätt att knyta an till dina barn, särskilt om du låter dem delta i beslutsprocessen för anpassning. Du kommer förmodligen att behöva hjälp av restaurering proffs när du anpassar din gamla lastbil för att se till att reparationer och reservdelar görs med största effektivitet, särskilt om denna typ av projekt är nytt för dig. Instruktioner
1

Ta en "före" bilder på din gamla lastbilar interiör och exteriör. Ladda upp bilderna i en dator och skriva ut flera exemplar i svart och vitt, ljusare bilden till en gråskala. Använd dessa digitala bilder och gråa utskrifter för att testa olika anpassningsmöjligheter för din gamla lastbil.
2

Slutför en noggrann kontroll för rost. Inspektera den gamla lastbilen är under transport, under huven, runt dörrarna (speciellt gångjärnen) och runt stötfångarna. Om du hittar rost, ta lastbilen till ett organ som specialist för reparation. Rost sprider sig och kan förstöra den gamla lastbilen kroppen.
3

Hyr en mekaniker ---- en som specialiserat sig på gammal lastbil restaurering --- att inspektera lastbilen för mekaniska problem och oljeläckage Om du inte har erfarenhet med motor ombyggnad. Det är ganska vanligt att hitta oljeläckage i en gammal lastbil, speciellt lastbilar som har kvar sitter eller inte kör på ett tag. Oljeläckage som byggs upp på motordelar kan fatta eld när motorn är varm och igång.
4

Gör en anpassning plan för din gamla lastbil. Använd gratis utskrivbara anpassning checklista i referenserna för en utgångspunkt för olika individuella element som kan anpassas på din gamla lastbil. Tänk på färg system och färger för både exteriör och interiör i ditt gamla lastbil.
5

skiss, foto, måla eller rita dina idéer för att anpassa din gamla lastbilens lack. Se till att du känner till de exakta färgerna som du önskar --- olika belysning påverkar en färg utseende. Anlita en professionell att måla ditt gamla lastbil och /eller lägga till de mönster som du önskar. En av de mest populära mönster på lastbilar är lågor.
6

Välj och beställa alla de tillbehör som du vill lägga till i din gamla lastbil. Chrome tillbehör är populära, till exempel, fälgar krom med krom lock, krom fendrar, kromade rattar och krom covers spegel. Beställ din krom tillbehör och följer installationsanvisningarna eller föra dem till en restaurering och anpassning butiken för att installera allt på en gång. Kom ihåg att välja och köpa nya däck för att gå med kromade fälgar --- restaurering och kundanpassning butiker kan beställa nya däck för att passa din gamla lastbil och krom fälgar.
7

Bestäm om det aktuella sätet och interiör Materialet är i tillräckligt gott skick för att rengöra och hålla. Om inte, väljer att antingen använda covers på sätena eller ha material på säten och ersättas interiör. Anlita en professionell för att ta bort det gamla materialet och byt ut det nya materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124993.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.