Problem med en Volkswagen Jetta

Den Jetta är en liten bil som tillverkas av tyska biltillverkaren Volkswagen sedan 1979. Omgjort flera gånger, fortsätter Jetta är en populär mid-range bil i USA och runt om i världen. Trots Volkswagens rykte för kvalitet och Jetta generellt positiva recensioner tillförlitlighet, flera problem är gemensamma för Jetta att ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om.
mekaniker arenches
motorproblem

De vanligaste problem som Jetta ägare innebär fordonets motor. Fastän Jetta har funnits med ett brett utbud av motoralternativ under åren och för olika utföranden, många av motorproblem är utbredd. Frekventa Check Engine varningslampor indikerar allt från en motor misständningar på grund av en defekt tändspole, vandrande tändstift eller missanpassade bränsleinsprutningar. Vissa Jetta motor problem är vanligare i kallt väder.
Elektriska problem

Jetta har också varit kända för att ha problem med sitt elsystem. Partiell fel i elsystemet har resulterat i makten automatiska dörrlås inte fungerar eller windows power som drivs endast intermittent. Andra elektriska problem involverar instrumentpanelen display där varningslampor kan ibland vara engagerade utan egentliga problem uppstår i fordonet. Andra elektriska problem som rapporterats av Jetta ägare innebär bilens batteri och larmsystem.
Säkerhet påminner

Moderna generationer av Volkswagen Jetta har återkallats många gånger för återförsäljare att tjänsten säkerhetsutrustning. År 2007 var över 300.000 Jettas återkallas på grund av ett problem med strålkastarna. En annan minns samma år behandlas med en vindrutetorkare fråga som påverkade nästan 60.000 fordon. En 2004 återkallande av mer än 400.000 fordon behandlas Jettas som tillverkats med en trasig fara ljussystem switch. Bromsning problem behandlades i ett 2007 återkallande av drygt 13.000 Jetta modeller. Addera Mekaniska påminner

Andra återkallelser har stiftats för att reparera eller byta ut andra komponenter i Jetta inte direkt relaterade till säkerhet. År 2009 föranledde ett problem med drivaxeln återkallande av cirka 25.000 fordon. Mer än 19.000 Jetta modeller utrustade med en dieselmotor var föremål för ett återkallande under 2004 där bränslesystemet. Detta kom efter en 2002 återkallelse av nästan en halv miljon bilar på grund av problem med gas tanklocket och påfyllningsröret.
Andra allmänna problem

Vissa problem med Volkswagen Jetta är mindre betydande, men införliva kundens missnöje i ett antal områden. Ett av dessa problem är Jetta höga pris inom sin klass. Bil kritiker har klagat på Jetta övergripande tillförlitlighet, vilket för vissa årsmodeller, har beräknats vara lägre än andra bilar i Volkswagens uppställning. Beroende på vilken motor är konsumera vissa Jetta modeller också en hel del bränsle i förhållande till sin effekt och storlek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124986.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.