Hur Mjuka Rubber Wiper Blade

Torkarblad inte bara hålla regnvatten utanför en bils vindruta, hjälpa de ger också en tydlig bildyta för föraren. Därför hålla din torkarbladen fungerar och i toppform är viktigt. Härdning av bladets gummi, emellertid, kan minska deras effektivitet. Denna härdning sker naturligt med tiden, eftersom bladen utsätts för sol och andra element. Om gummit på dina torkarblad har hårdnat, kommer ett par saker att återställa deras användbarhet. Saker du behöver
Vinäger
Dukar
Vaselin
Soap
Visa fler instruktioner
1

Lyft armen torkarbladet uppåt och bort från vindrutan. Detta ger dig enkel tillgång till bladen.
2

Inspektera knivarna för spruckna eller trasiga gummi. Om gummit del av antingen bladet slits eller sliten, då bladet behöver bytas.
3

Sätt en liten mängd ättika på en trasa och torka försiktigt vinäger hela längden av både av gummit torkarbladen. Torka bladen två gånger, försiktigt, göra vissa att vinägern har rengjorts bladen liksom indränkt i dem.
4

Blöt annan trasa med vanligt vatten och torka av den försiktigt längs gummit av bladen till avlägsna överflödigt ättika. Torka med en torr trasa för att torka av gummit.
5

Doppa en trasa i vaselin och torka längs hela längden av gummi för varje blad, göra vissa att det gelé har en chans att suga i gummit. Torka inte bort bladen, låta vaselin lufttorka i minst 10 minuter
6

Sänk torkararmarna tillbaka på vindrutan.. Gummit på dina torkarblad har nu behandlats och bör arbeta för flera regn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124932.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.