Hjälp med Foamy Automatic Transmission Fluid

oavsett vad du kör din bilens växellåda är en kritisk komponent. Att försumma hälsa din sändning kan lämna dig med en stor reparation proposition eller ens lämna dig strandsatta. När man betänker att återuppbygga eller reparera en växellåda lätt kan kosta tusentals dollar är det lätt att se varför en lite förebyggande underhåll kan betala stora utdelningar. Kontrollera din transmissionsolja ofta är ett av de bästa sätten att fånga problemen innan de blir allvarliga. Akta dig för överfyllning

Kontrollera nivån på din transmissionsolja minst en gång i månaden. Eftersom så många bil problem är lätt och billigt att reparera om det upptäcks tidigt, kan denna förebyggande underhåll schema spara dig mycket pengar.

Även om det är viktigt att hålla dina vätskenivåer laddat det är lika viktigt att inte att överfylla ditt transmissionsolja. Om transmissionen är överfull fluidet kan ha en skummande utseende. Om överfyllning misstänks dränera lite vätska och Efterkontroll vätskenivån är den bästa metoden. När återkontroll din transmissionsolja är det viktigt att ha bilen kördes samtidigt. Detta kommer att ge dig en riktig titt på den nivå av transmissionsolja.
Ändra din Transmission Fluid


Om din transmissionsolja verkar skummig ett bra första steg är att helt dränera vätska, byt filtret och packningen och sedan fylla på systemet med nya fräscha transmissionsolja. Efter transmissionsolja har ändrats och återfyllas kontrollera tillståndet hos fluiden ytterligare en gång. Om sändningen är frisk transmissionsolja blir röd och fri från bubblor och skum.
Kylvätskeläckor

Foamy transmissionsolja också kan orsakas av kylvätska blandning med transmissionsolja. Detta kan hända när transmissionen svalare i kylaren har börjat misslyckas. Du kanske kan känna lukten av kylmedel i din transmissionsolja. Om läckande kylvätska misstänks det är en bra idé att kolla kylaren för läckor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124930.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.