Hur man installerar ett nytt batteri i en Chevy Tahoe

En stor SUV som en Chevy Tahoe kräver ett batteri som fungerar korrekt och har gott om kallstart. Ett batteri som denna bör testas ofta och ersättas när det finns några tecken på sjunkande resultat, så att du inte är kvar strandsatta. Lyckligtvis, installera ett nytt batteri i en Tahoe är inte ett svårt jobb, någon som kan använda en skiftnyckel är kapabel att göra det. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel med 6-tums förlängning
Hylsnyckelsats med flex huvuden
Stålborste Rags
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på batteriet, som ligger vid passagerarsidan i motorrummet på en Chevy Tahoe.
2

Observera att batterikablarna på en Tahoe är utformade för batterier som har gängade side terminaler. Välj ett flex-uttag som passar över muttern i änden av den röda positiva batterikabeln. Använd Ratchet och uttag för att skruva loss kabeln från batteriet. Ta den negativa batterikabeln från batteriet på samma sätt som den positiva kabeln.
3

Lokalisera kilformade plastblocket i botten av batteriet som håller fast den till batteriet facket . Använd spärrnyckel och förlängningen för att ta bort muttern och sedan blocket. Batteriet kan sedan tas bort, ta ut den och ställ den åt sidan för återvinning och /eller avkastningen för en kärna avgift återbetalning
4

Rengör batterifacket med en trasa och ange det nya batteriet på plats. . Sätt tillbaka plastblocket och dra åt muttern ordentligt. Borsta bort gängade ändar batterikablarna ordentligt med en stålborste. Torka sedan rent med en trasa.
5

Fäst den negativa batterikabeln till sidan terminalen av det nya batteriet först, med spärrnyckel och uttag igen. Fäst den positiva batterikabeln på samma sätt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124922.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.